A la carte — hoopvol jullie binnenkort terug te mogen ontmoeten 

… want 'totaalcatering' is nu eenmaal KATERING's hoofddoel.

• MAATWERK

• MATERIAAL

• AANVRAAG

MAATWERK

KATERING levert steeds maatwerk. Aan de hand van uw richtbudget, het aantal gasten en de verdere invulling van het evenement, bezorgen we u in eerste instantie een offerte. Deze vermeldt het culinaire (menu, hapjes, drank, enz.) alsook de bijbehorende prijs hiervoor. Aansluitend keurt u goed of vraagt u bepaalde aanpassingen, verfijningen. In overleg zorgen we voor een 'à la carte' — helemaal op maat — gebeuren.

MATERIAAL

Wij zorgen niet alleen voor het keukenmateriaal, maar tevens voor de nodige borden, glazen en bestek. Zo stemmen we het bord ook af op het gerecht. Heeft u een bijzonder servies waar u graag gebruik van maakt? Dat kan natuurlijk ook! Indien nodig — bv. voor een grotere groep — kan KATERING instaan voor het huren van het nodige materiaal. Waarom geen totaalpakket waarbij KATERING zorgt voor een locatie of tent, tafels, stoelen, …? Samen zetten we de puntjes op de 'i' zodat het zorgeloos genieten wordt!

KATERING

levert

steeds

maatwerk.

AANVRAAG

Contacteer ons via het formulier op de website of stuur ons een e-mail met uw wensen. Vergeet niet uw gegevens toe te voegen zodat we verder kunnen afspreken.


Aansluitend contacteren we u inderdaad voor een afspraak. Samen nemen we uw wensen, noden en budget door zodat KATERING een eerlijke offerte kan opstellen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen, budget en persoonlijke voorkeur.


Na de bespreking ontvangt u een gepersonaliseerde detailofferte die 14 kalenderdagen geldig blijft.


De offerte is (bijna) helemaal wat u ervan verwacht? Bevestig al zeker de datum van het evenement zodat we die voor u vrijhouden. Het verdere verloop en praktische afspraken gebeuren in onderling overleg.

Een culinaire verwenbeurt, thuis of op locatie!

TOTAALCATERING OP MAAT

 BBQ

 bedrijfsfeest

 buffet

 communie

 feestdag

 home cooking

 incentive

 menu

 opendeur

 pensionering

 personeelsfeest

 receptie

 teambuilding

 trouw

 verjaardag

 viering

 walking dinner