Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door koken. Zodoende maakte ik er ook m'n beroep van.

Kevin De Maesschalck

Chef

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door koken. Zodoende maakte ik er ook m'n beroep van.


Na 15 jaar ervaring in verschillende restaurants (o.a. Du Côté des Olivades, Le Chalet de la Forêt, De Lozen Boer en Tiecelijn) startte ik in 2014 mijn eigen zaak met Sofie, mijn echtgenote.

De klassieke keuken vormt de basis van al mijn gerechten. Ik ga creatief en inventief om met verse producten, bij voorkeur zoveel mogelijk uit de streek. Ik draag er zorg voor dat elk ingrediënt de eigen geur en smaak behoudt.


Ik combineer graag smaken zodat er een gelaagdheid zit in het gerecht waardoor bepaalde smaken nét geaccentueerd of versterkt worden. Elk gerecht brengen we op een originele manier met natuurlijk respect voor het product en volop oog voor de presentatie.

In onze professionele keuken gebeuren de omvangrijkste voorbereidingen waarna de koelcel alles heerlijk vers en veilig houdt. Het dresseren en finaliseren van de gerechten gebeurt ter plaatse.


De laatste preparaties omvatten het indekken van de tafel, het inrichten van de receptieruimte, het aankleden van de feestlocatie, enz. KATERING zorgt er voor dat alles in de puntjes wordt afgewerkt en helemaal klaarstaat voor de ontvangst van uw gasten. 

Als Chef…

houd ik zeker rekening met uw persoonlijke mening.
Zo kan u uw feest toch een persoonlijk toets geven en kan u tevens voluit meegenieten.

Samen met maître Sofie brengen we alle gerechten mooi en tijdig aan tafel.


Niks is eenvoudiger om alleen maar aandacht te schenken aan uw gasten en
niet te hoeven piekeren over het feest, de maaltijd, de bediening, …